Jelen

Jelen 2017-10-19T13:31:41+00:00

Palkovics Katalin és Palkovics Milán

A Dunaújvárosi Kegyelet Bt. ügyvezetői

A Dunaújvárosi Kegyelet Bt. több mint húsz éve foglalkozik temetkezési- és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal Dunaújvárosban és vonzáskörzetében. Az eltelt időben komoly tapasztalatokra tettünk szert szakmánkban. Napi kapcsolatban állunk a hatóságokkal, tájékozódunk a temetkezési szakmában történt jogszabályi változásokról és az aktuális temetési trendekről – mert ilyen is van.

2012 óta ismét cégünk üzemelteti a dunaújvárosi temetőt. Üzemeltetési szolgáltatásunk azóta kiegészült a daruszentmiklósi és a Nagyvenyim-Mélykúti temető gondozásával is. Kollégáink minden nap azért dolgoznak, hogy a temetőbe látogatók kulturált, gondozott körülmények között, nyugalomban róhassák le kegyeletüket, emlékezhessenek elhunyt hozzátartozóikra.

Szolgáltatásaink teljeskörűen egészítik ki tevékenységünket: a legszomorúbb esemény, egy családtag elvesztésének első pillanatától a temetés utolsó percéig számíthatnak ránk ügyfeleink. Éjjel-nappal hívható számunkon kollégánk azonnal intézkedik a halottszállításról, belvárosi irodánkban pedig akár egy találkozás is elegendő ahhoz, hogy elintézzünk minden, a temetéssel kapcsolatos adategyeztetést. Az ügyintézést bízzák tapasztalt munkatársainkra. Beszerezzük a szükséges dokumentumokat, időpontokat egyeztetünk, árajánlatokat készítünk, tort szervezünk, sírokat gondozunk.

Hamarosan pénzügyi szolgáltatásokkal tesszük teljessé tevékenységünket. Bízunk benne, hogy segítségükkel a végső nyugalomba helyezést, a kellő végtisztesség megadását nem a pénztárcához, hanem az elhunyt és családja igényeihez lehet alakítani, vagy egy hirtelen bekövetkező baleseti halál, esetleg rokkantság miatti munkaképtelenség esetén ne a családot terheljék a hirtelen megnövekedett anyagi kiadások.

Pénzügyi szolgáltatásainkat azoknak a felelősségteljes és a jövőre is gondoló embereknek is ajánljuk, akik előregondoskodás formájában családtagjaikat óvnák meg a temetés gyakran elviselhetetlenül magas költségeitől.

Várjuk belvárosi irodánkban, szakképzett kollégáink állnak rendelkezésére!

Ismerjék meg szolgáltatásainkat!

Tekintse meg kisfilmünket!