Palkovics Katalin és Palkovics Milán

A Dunaújvárosi Kegyelet ügyvezetői

A Dunaújvárosi Kegyelet több mint 25 éve foglalkozik temetkezési- és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal Dunaújvárosban és vonzáskörzetében. Az eltelt időben komoly tapasztalatokra tettünk szert szakmánkban. Napi kapcsolatban állunk a hatóságokkal, tájékozódunk a temetkezési szakmában történt jogszabályi változásokról és az aktuális temetési trendekről – mert ilyen is van.

Társaságunk üzemelteti a Nagyvenyim-Mélykúti, daruszentmiklósi és a kulcsi temetőt is. Kollégáink minden nap azért dolgoznak, hogy a temetőbe látogatók kulturált, gondozott körülmények között, nyugalomban róhassák le kegyeletüket, emlékezhessenek elhunyt hozzátartozóikra.

Szolgáltatásaink teljeskörűen egészítik ki tevékenységünket: a legszomorúbb esemény, egy családtag elvesztésének első pillanatától a temetés utolsó percéig számíthatnak ránk ügyfeleink. Éjjel-nappal hívható számunkon kollégánk azonnal intézkedik a halottszállításról, belvárosi irodánkban pedig akár egy találkozás is elegendő ahhoz, hogy elintézzünk minden, a temetéssel kapcsolatos adategyeztetést. Az ügyintézést bízzák tapasztalt munkatársainkra. Beszerezzük a szükséges dokumentumokat, időpontokat egyeztetünk, árajánlatokat készítünk, tort szervezünk, sírokat gondozunk.

Várjuk belvárosi irodánkban, szakképzett kollégáink állnak rendelkezésére!

Ismerjék meg szolgáltatásainkat!

Tekintse meg kisfilmünket!