Technológia, mellyel korlátok nélkül tárolhatja a DNS-t.

Belvárosi irodánk a Devecseri u. 2. szám alatt

A DNS kapszula megrendelésre készülő egyedi termék, melyben az emberi DNS-t tárolhatjuk korlátlan ideig szobahőmérsékleten, így az a jövőben felhasználható elemzési célokra is. Elhunyt hozzátartozók DNS-ének megőrzése mellett egyre többen saját vagy idősebb családtagjaik genetikai kódját konzerválják segítségünkkel.

MIÉRT érdemes megőriznünk saját vagy hozzátartozóink DNS-ét?

  • Öröklődő betegségek felderítése, kockázatainak felmérése, megelőző kezelése esetén nem csak saját, hanem felmenőink genetikai „térképe” is nagyon fontos információkat rejt.
  • A jövőbeli személyre szabott orvosláshoz, egyedi gyógyszerek alkalmazásához saját genomunk mellett felmenőink DNS-e szintén alapul fog szolgálni.
  • Adódhat olyan helyzet, hogy származás vagy rokonságkutatáshoz, esetleg családtörténet kutatáshoz kell információt keresni felmenőink genetikai kódjában.
  • Sokan elhunyt szeretteikből hátramaradt emlékként, egyfajta ereklyeként is tekintenek a DNS kapszulára. Sokaknak segítséget jelent a gyász feldolgozásában is.
  • Végül megemlíthető, hogy a potenciált is hordozza olyan elemzések, vizsgálatok, tudományos eljárások terén, melyet ma még nem is ismerünk.

A DNS kapszulával, illetve a technológiával kapcsolatosan keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén. Igény esetén egyedi konzultáció keretében bemutatjuk Önnek a DNS kapszula felépítését, funkcióit, egyéb részleteit.