Éjjel-nappali ügyelet:+36-30/956-4880

A halott szállítást törvény szabályozza. Ennek betartása minden temetkezési szolgáltatónak kötelező.
A Dunaújvárosi Kegyelet Bt. gépjárműve a törvényi előírásoknak megfelel.

Halott szállítást belföldön és külföldön egyaránt vállalunk. Belföldi halott szállítást 24 órán belül teljesíteni tudunk. Intézményen kívül, illetve háznál történt halál esetén a bejelentést követően rövid időn belül elvégezzük a beszállítást. Külföldre, vagy külföldről történő halott szállítás esetén különböző hivatalos okmányok ügyintézése miatt a szállítás előzetes időpont egyeztetéssel történik. Részletes információért kérjük keresse fel irodánkat.

 

Elhalálozás esetén követendő tennivalók

Lakáson történt elhalálozás esetén:

  1. Értesíteni kell a házi (ügyeletes) orvost, hogy a halottvizsgálatot elvégezze.
    dunaújvárosi orvosi ügyelet telefonszáma + 36 25 410-600.
  2. Az elhunyt elszállításáról a család és az orvos is értesítheti cégünket. Éjjel-nappali ügyeleti számunk: + 36 30 956-4880

A megadott telefonszámainkra folyamatosan érkező hívások alapján, a nap 24 órájában, a bejelentéstől számított legrövidebb időn belül elszállítjuk a lakáson elhunytakat. Mivel a haláleset bejelentésekor az emberi élet egyik legmegrázóbb történésével kerülünk kapcsolatba, nagy felelősséggel és figyelemmel járunk el minden esetben.

Kórházi elhalálozás esetén:

A Halottvizsgálati Bizonyítványt, a Jegyzőkönyvet haláleset bejelentéséről a kórházi felvételi iroda állítja ki, és adja át a hozzátartozó, temetést intéző részére.

Munkahelyen, közterületen, közúti járművön, ha elhalálozást észlel:

Jelentse a rendőrségnek. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság telefonszáma +36 25 510-510,  vagy hívja a 107-es  számot.